Contactează-ne
contact@bestweb.ro
Ph: + 40774053841
Cere o estimare!
contact@bestweb.ro
Ph: + 40774053841
Branding Creativ Logo ianuarie 1, 2024

Pixelotic

Logo-ul prezentat este o compoziție modernă și dinamică care ar putea reprezenta o agenție de web și design grafic numită “Pixelotic”. Litera “P” este elementul central al designului, executat cu o structură tridimensională robustă, conferind profunzime și soliditate. Folosirea umbrelor și a luminii sugerează profesionalism și o abordare avansată tehnologic. Tonurile de albastru și roșu cald din interiorul literei “P” creează un contrast puternic, simbolizând creativitatea și pasiunea pentru design, în timp ce albastrul transmite încredere și stabilitate. Stilul și finisajul neted al literelor sunt indicatoare ale preciziei și atenției la detalii, elemente esențiale în designul web și grafic.

Idee

Logo-ul "Pixelotic": design 3D inovator, joc de umbre, albastru stabil, portocaliu sters, reprezentând profesionalismul în web și design grafic.

  • Strategie

    Brand, Logo

  • Design

    Modern, Simplu

  • Client

    Pixelotic

Deschide Proiect
HAI SĂ COLABORĂM!

Ai un Proiect?

Suntem echipa de creativi care se entuziasmează de idei unice și ajută companiile să-și creeze o identitate uimitoare prin elaborarea unui UI/UX de primă clasă.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *