Contactează-ne
contact@bestweb.ro
Ph: + 40774053841
Cere o estimare!
contact@bestweb.ro
Ph: + 40774053841

Info

Etapa 1: Contactul inițial

Clientul contactează firma Best Web, exprimând interesul pentru dezvoltarea unui site web pentru afacerea sa. Acest contact poate fi realizat prin intermediul telefonului, e-mailului sau formularului de contact de pe site-ul Best Web.

Contact

Etapa 2: Consultația inițială

După contactul inițial, un membru al echipei Best Web îi acordă clientului o consultanță gratuită. În timpul acestei întâlniri, se explorează nevoile și obiectivele clientului în ceea ce privește site-ul web dorit. Se discută despre funcționalități, design și alte cerințe specifice.

Consult

Etapa 3: Prezentarea demo-urilor & Preț Aproximativ

Best Web prezintă clientului mai multe site-uri demo, relevante pentru domeniul său de activitate, oferind în același timp o estimare aproximativă gratuit a prețului pentru implementarea acestor demouri. Această estimare gratuită îi ajută pe clienți să își facă o idee despre costurile implicate în dezvoltarea site-ului lor. Demo-urile servesc drept punct de plecare pentru a defini direcția estetică și funcțională a site-ului web. Clientul are ocazia să ofere feedback și să exprime preferințele sale, iar în funcție de acest feedback și de alegerea lor cu privire la demourile preferate, prețul final al proiectului poate fi ajustat.

Preț Aproximativ

Etapa 4: Discuții detaliate și ajustări

După ce a analizat demo-urile, clientul și echipa Best Web discută în detaliu despre modificările necesare sau posibile. Se pot face ajustări în funcție de preferințele și cerințele clientului. În această etapă se poate decide și dacă este necesară prezentarea unor noi demo-uri.

Etapa 5: Dezvoltarea șablonului funcțional

Pe baza feedback-ului primit, echipa Best Web dezvoltă un șablon funcțional al site-ului web. Acest șablon include informațiile și detaliile esențiale ale companiei sau afacerii clientului. Este o versiune inițială a site-ului, care poate fi ajustată în continuare.

Etapa 6: Runda finală de discuții și ajustări

Clientul primește șablonul funcțional și are o ultimă rundă de discuții și ajustări. Se pot face modificări suplimentare pentru a asigura că site-ul web îndeplinește toate cerințele și așteptările clientului.

Etapa 7: Livrarea produsului final și stabilirea prețului final

După finalizarea tuturor ajustărilor, Best Web livrează produsul final clientului. În același timp, se stabilește și prețul final al serviciilor prestate, care poate fi influențat de complexitatea proiectului și de numărul de ore lucrate. Este posibil ca prețul să fie discutat inițial, dar este confirmat și ajustat în funcție de munca efectivă depusă.