Parcursul creării unui website pentru un client la Best Web

Parcursul creării unui website pentru un client

Bine ați venit la Pixelotic! Suntem o companie de web design specializată în crearea și dezvoltarea website-urilor personalizate pentru clienții noștri. În acest articol, vă vom ghida prin întregul proces de creare a unui website, de la prima consultare până la livrarea produsului final.

Prima consultare și stabilirea obiectivelor

Primul pas în crearea unui website este o întâlnire inițială cu clientul nostru. În timpul acestei întâlniri, ne dorim să înțelegem nevoile și obiectivele afacerii dumneavoastră. Vom discuta despre industria în care activați, publicul țintă, funcționalitățile dorite și designul preferat.

De asemenea, vom răspunde la orice întrebări aveți și vă vom oferi o estimare inițială a costurilor și a timpului necesar pentru a finaliza proiectul. Această consultare inițială este gratuită și ne ajută să stabilim o bază solidă pentru colaborarea noastră viitoare.

Crearea schiței și a designului

După ce am stabilit obiectivele și cerințele proiectului, echipa noastră de designeri va începe să lucreze la crearea unei schițe a website-ului. Această schiță va oferi o imagine de ansamblu a structurii și a navigației website-ului.

De asemenea, vom crea un design personalizat care să se potrivească cu identitatea vizuală a afacerii dumneavoastră. Vom utiliza culorile, fonturile și elementele grafice potrivite pentru a crea o experiență vizuală atractivă și coerentă pentru utilizatori.

Primele demouri și implementarea conținutului

Odată ce designul a fost aprobat, vom începe procesul de dezvoltare a website-ului. Vom crea primele demouri funcționale ale website-ului, utilizând conținutul trimis de către client, cum ar fi texte, imagini și alte elemente media.

Acest proces ne permite să vă oferim o privire mai detaliată asupra modului în care website-ul va funcționa și să identificăm eventualele ajustări necesare. Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a ne asigura că website-ul respectă așteptările și că toate funcționalitățile sunt implementate corect.

Discuții despre modificări și costuri suplimentare

În timpul procesului de dezvoltare, înțelegem că pot apărea modificări sau ajustări suplimentare. Vom discuta în mod deschis aceste modificări și vom oferi o estimare a costurilor suplimentare implicate.

Este important să menționăm că unele modificări pot fi incluse în prețul inițial, în timp ce altele pot necesita costuri suplimentare. Vom fi transparenți în ceea ce privește aceste costuri și vom căuta întotdeauna cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Repetarea și ajustarea

În funcție de media și workflow-ul general în domeniul de web design, vom stabili de comun acord numărul de modificări incluse în prețul inițial. Acest lucru poate varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului.

În general, vom permite un anumit număr de runde de modificări pentru a ne asigura că website-ul final este în deplină concordanță cu așteptările dumneavoastră. În timpul acestor runde de modificări, vom ajusta designul, conținutul și funcționalitățile pentru a ne asigura că website-ul este perfect adaptat nevoilor afacerii dumneavoastră.

Livrarea produsului final

După finalizarea tuturor modificărilor și ajustărilor, vom finaliza dezvoltarea și testarea website-ului. Vă vom oferi o prezentare finală a website-ului și vom verifica împreună funcționalitățile și conținutul pentru a ne asigura că totul este în ordine.

Odată ce sunteți mulțumit de produsul final, vom proceda la lansarea website-ului. Vă vom oferi toate fișierele și accesul necesar pentru a vă administra și actualiza website-ul în viitor.

În concluzie, procesul de creare a unui website la Pixelotic implică o strânsă colaborare cu clienții noștri, de la prima consultare până la livrarea produsului final. Ne dorim să vă oferim un website personalizat, care să vă reprezinte afacerea și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre de web design, vă invităm să ne contactați pentru o consultare gratuită. Suntem aici să vă ajutăm să vă transformați viziunea în realitate!

bestweb.ro
bestweb.ro
https://bestweb.ro

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *